LOCATIE

Het gevoel van vrijheid ervaren doordat je vanuit de achtertuin zo je eigen boot instapt en overal heen vaart.

Droomde jij altijd al van een prachtige woning aan vaarwater? Daar waar je vanuit je achtertuin zo je sloep in kunt stappen? Wonen in de Schiewerf maakt het mogelijk! Hier worden 21 woningen aan het vaarwater van de Rotterdamsche Schie gerealiseerd. Jouw achtertuin grenst direct aan het vaarwater en heeft zelfs de mogelijkheid om een steiger aan te leggen.

Bekijk de video

Wonen onder de rook van Rotterdam, maar toch rustig en omringd door natuur.

Woon je op de Schiewerf, dan woon je onder de rook van Rotterdam. De stad die dag en nacht leeft en waar je als bewoner van de Schiewerf niets van hoeft te missen. Stap in de auto en rij binnen 5 tot 10 minuten het hart van de stad binnen. Je vindt hier alles wat je nodig hebt: of je nu zin hebt in een avond Luxor Theater, een dag winkelen in de Koopgoot, een bezoek aan de Kunsthal of gewoon wilt genieten van de levendigheid die deze multiculturele wereldstad te bieden heeft.

Wonen nabij het sfeervolle centrum van pittoresk Overschie vol winkels en voorzieningen.

Om de hoek van de Schiewerf vind je het centrum van pittoreske Overschie vol voorzieningen en winkelgelegenheden. Hier voel je je direct thuis door het vriendelijke karakter van het dorp. Je ploft hier op een zonnige dag neer op het terras van één van de vele horecagelegenheden en rent voor een snelle boodschap zo diverse winkels binnen. Ook scholen, verenigingen en zorgdiensten zijn altijd dichtbij als je woont in de Schiewerf.

Op loopafstand van de groene, natuurlijke omgeving van Park Zestienhoven.

Omringd worden door natuur: dat is één van de voordelen als je woont in de Schiewerf. Zo ben je niet alleen omringd door water, maar ligt het groene Park Zestienhoven praktisch in je achtertuin. De kinderen spelen hier ongestoord in een vrije, groene omgeving en ouders maken hun hoofd leeg tijdens een goed rondje hardlopen in de frisse buitenlucht. Schijnt de zon? Dan wandel je met het hele gezin via de dijk naar het park voor een uitgebreide picknick.

Op steenworp afstand van je reis naar de zon of sneeuw: Rotterdam Airport.

Nooit meer haasten voor je reisje naar de zon of sneeuw! Rotterdam Airport ligt immers binnen handbereik van de Schiewerf. De afstand tussen jouw woning en het vliegveld is ideaal: zo dichtbij dat je geen vlucht meer hoeft te missen en tegelijkertijd ver genoeg om vanuit je achtertuin niks van de drukte mee te krijgen.

Ik wil wonen in
de Schiewerf

Heb jij interesse in één van de 39 woningen die de Schiewerf telt? Via onderstaande button schrijf jij je eenvoudig in.

 

“Wist je dat een haalbaarheidscertificaat van één van de bij het project betrokken hypotheekadviseurs verplicht is om in aanmerking te komen voor een woning? Neem dus alvast contact op met Ooms Financieel Adviseurs en/of De Hypotheekshop Blijdorp en/of het Fundament en plan een afspraak om jouw financiële mogelijkheden te bespreken; het haalbaarheidscertificaat wordt kosteloos opgemaakt. Een goed begin is immers het halve werk.”